ISO/TS 12788:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 18 مايو 2022 ·

Rapeseed — Determination of glucosinolate content — Spectrometric method for total glucosinolates by glucose release

ملفات الوثيقة ISO/TS 12788:2022

الإنجليزية 20 صفحات
الإصدار الحالي
58.88 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 12788:2022

This document specifies a method for the determination of the content of the total glucosinolates in rapeseeds (colza) using visible spectrometry to determine the glucose released from glucosinolates by hydrolysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19103:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Conceptual schema language
ISO 16756:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Milk and milk products — Guidance for the application of Carr-Purcell-Meiboom-Gill (CPMG) pulsed time-domain nuclear magnetic resonance (TD-NMR) spectroscopy for fat determination
ISO/TS 22583:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Requirements and recommendations for supervisors and operators of point-of-care testing (POCT) equipment
ISO 7544:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Rolling bearings — Test and assessment methods for cleanliness