ISO/TS 12788:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٨ مايو ٢٠٢٢

Rapeseed — Determination of glucosinolate content — Spectrometric method for total glucosinolates by glucose release

ملفات الوثيقة ISO/TS 12788:2022

الإنجليزية 20 صفحات
الإصدار الحالي
55.84 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 12788:2022

This document specifies a method for the determination of the content of the total glucosinolates in rapeseeds (colza) using visible spectrometry to determine the glucose released from glucosinolates by hydrolysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 7944:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Reference wavelengths
ISO 21498-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Electrically propelled road vehicles — Electrical specifications and tests for voltage class B systems and components — Part 2: Electrical tests for components
ISO 23551-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Safety and control devices for gas burners and gas-burning appliances — Particular requirements — Part 1: Automatic and semi-automatic shut-off valves
ISO 13695:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Lasers and laser-related equipment — Test methods for the spectral characteristics of lasers